Beste leerlingen uit de vierde klas,

Op vrijdagmiddag 15 november 2019 wordt de jaarlijkse Studie en Beroepen Voorlichtings Middag  (SBVM) bij Hogeschool Zeeland (HZ) georganiseerd. Tijdens deze voorlichtingsmiddag verzorgen MBO, HBO en WO opleidingen presentaties voor havo en vwo leerlingen uit de vierde klas. 

Deze middag vindt plaats bij HZ University of Applied Sciences, Edisonweg 4, 4382 NW VLISSINGEN.

De informatie wordt verzorgd door vertegenwoordigers van de vervolgopleidingen zelf. Deelname aan deze middag als voorbereiding op het kiezen van een vervolgopleiding is zéér belangrijk en ook verplicht!
Deze middag zijn er vijf voorlichtingsrondes van 30 minuten. De eerste ronde start om 11.45 uur, de laatste ronde eindigt om 15.15 uur. Na aanmelden via de(ze) website kun je online meerdere keuzes invullen.

Ronde 1: 11.45 - 12.15 uur
Ronde 2: 12.30 - 13.00 uur
Ronde 3: 13.15 - 13.45 uur
Ronde 4: 14.00 - 14.30 uur
Ronde 5: 14.45 - 15.15 uur

Om je keuzes te kunnen maken dien je jezelf eerst te registreren. Klik hiervoor op 'registreren' daarna vul je de gegevens in die worden gevraagd. Als het niet lukt vraag je jouw decaan om hulp! Je moet 4 keuzes maken en in een ronde bezoek je de Studiemarkt waar verschillende instellingen stands hebben met informatie en studenten beantwoorden daar al je vragen.

Je kunt de gemaakte keuzes tot woensdag 9 oktober 2019 23:59 wijzigen. Daarna wordt het rooster voor deze voorlichtingsmiddag  gemaakt.
Een schema met hoe laat je voor welke voorlichting in welk lokaal verwacht wordt, gaat naar het opgegeven e-mail adres. Controleer dus goed of je e-mailadres klopt en kijk regelmatig even naar je Inbox. De decanen doen hun best om alle keuzes van je te honoreren, maar we kunnen dit helaas niet garanderen. 
De decanen die samen deze SBVM laten plaatsvinden wensen je veel plezier en succes voor deze middag.

Met vriendelijke groet,

De decanen van de organiserende scholen:

Calvijn College, CSW, de Argo Terneuzen, Lodewijk College 

Nehalennia Breeweg, Ostrea Lyceum, Pontes Pieter Zeeman, Pontes Het Goese Lyceum

Reynaert College, Scalda (VAVO), Scheldemond College, Zwin College