De SBVM wordt door heel veel leerlingen tegelijk bezocht. Alle leerlingen uit klas vier HAVO en VWO uit heel Zeeland bezoeken deze middag. Kom je met de bus kun je heel gemakkelijk naar de hoofdingang van de HZ lopen en je daar aanmelden bij je decaan. Je hoort van je eigen decaan of en hoe je jouw aanwezigheid moet melden. Het kan zijn, dat je aanwezigheid al in de bus wordt geregistreerd of pas bij de HZ. 

De leerlingen uit regio Middelburg komen met de fiets naar de SBVM en dienen hun fiets in de fietsenstalling te zetten. Daarna melden ze zich ook bij hun eigen decaan, deze controleert de aanwezigheid.

Na afloop van de SBVM ga je met je decaan/begeleiders terug naar de bussen, de leerlingen uit de regio Middelburg nemen dan uiteraard wederom hun fiets.
Wellicht overbodig om te vernoemen, maar we worden als gast verwelkomt bij de HZ en we gaan er ook van uit, dat jullie je als gasten gedragen. 

Eerder heb je kunnen lezen, dat alle leerlingen in klas 4 HAVO/VWO uit heel Zeeland naar deze middag komen. Let daarom op je waardevolle spullen. De HZ noch je eigen school en de decanen zijn verantwoordelijk voor het zoekraken van je jas, tas of andere persoonlijke spullen.